Tenerife. Ziua 10

Un pic de praf magic și asupra ta. 🥰

Împărtășesc cu tine următoarea mantră. Nu îmi aparține, însă rezonez. Apoi, magia acestei zile. 🥰🙏

„Spune cu voce tare 21, 33 sau 40 zile:

Începând de acum din acest moment, mă eliberez de toată energia negativă, de gândurile de vibrație joasă, și trimit vindecare minții mele.

Corpul meu este în plina transformare, primesc lumina și o las să-mi inunde fiecare celula a corpului meu, iar toate organele să radieze de sănătate și iubire.

Toate glandele corpului meu, hipofiza, pineala, endocrine, timus, pancreas, suprarenale, ovarele sau testiculele, sunt activate acum, funcționând perfect și în armonie echilibrând toate celulele corpului meu.

Sunt sănătate radiantă, sunt perfect echilibrat și în armonie cu corpul meu fizic, emoțional, mental, spiritual, eteric, cauzal.

Trăiesc o stare de bucurie și liniște interioară în fiecare zi.
Împărtășesc iubire și armonie cu toate ființele acestui pământ, și mă las ghidat de lumină Celui Preaînalt.

Așa să fie aici și acum și în toate timpurile, spatiile, dimensiunile in care se manifestă ființa mea multidimensională.”

Sursa: Bianka Luz

❤️ PRAFUL MAGIC ASUPRA TUTUROR ❤️

Recunoștința este o energie foarte puternică, iar ea se îndreaptă întotdeauna în direcția în care o focalizăm. Dacă te gândești la recunoștință ca la un praf magic, ori de câte ori îți exprimi recunoștința față de o persoană pentru ceva ce ai primit de la ea, tu presari practic praf magic asupra ei! 🪄🧚‍♀️

Puternica energie pozitivă a prafului magic îi influențează pe toți cei asupra cărora îl presari. 🧚‍♀️🪄✨

ENUMERA BINECUVANTARILE DIN VIATA TA, tehnica magică 1.

Astăzi presară PRAF MAGIC asupra unui număr de minim 10 persoane pentru serviciile de care ai beneficiat. Mulțumește-le direct sau în sinea ta acestora, umplându-te de recunoștință. Dacă se întâmplă să stai astăzi în casă, amintește-ți de 10 ocazii în care alți oameni te-au ajutat sau ți-au oferit un serviciu. Poate fi un serviciu pe care ți l-a făcut un prieten, poștașul, gunoierii, un vânzător dintr-un magazin etc. 🧑‍🍳🧑‍🎨🧑‍🌾🧑‍🏫💃🏽🕺

Seara, înainte de culcare, ia în mână PIATRA MAGICĂ și rostește cuvântul MULȚUMESC, exprimându-ți astfel recunoștința pentru lucrul cel mai bun care ți s-a întâmplat în ziua respectivă. 🙏💎

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: