Tenerife. Ziua 3

Zilele trecute am luat la rând plajele celebre din sud. 🏖️ Da, este loc pentru toată lumea, pentru toate gusturile. Găsești și Costinești și Mamaia și Vama Veche și tot ce vrei, pe o suprafață restrânsă. Marea diferență este de apă. Oceanul este incomparabil cu marea și nu doar din punct de vedere al temperaturii, căci te poți îmbăia cu încredere în ocean, iar asta ți-o spune o persoană care adoră căldura și apa fierbinte la duș. 😁 Forța oceanului este de necomparat cu a mării. O simți de când ai pus piciorul pe mal: felul în care se sparg valurile, felul în care formează valurile, felul în care „dansează” oceanul la flux și reflux, mirosul… totul este diferit. 🌊

Astăzi am luat la pas Santa Cruz de Tenerife. Wow! Aici m-aș muta. Parcuri mari cu tot soiul de palmieri, papagali, plajă (pe care nu am apucat să o văd astăzi), locuri de joacă fabuloase pentru copii, locuri moderne, locuri turistice, locuri exotice. Îți voi arăta câteva poze.

Un fapt ce m-a surprins de când am ajuns aici este că oamenii aceștia au două viteze în orice fac: încet și foarte încet. Merg, mănâncă, respiră încet sau foarte încet. Viața decurge în cu totul și cu totul alt ritm, mult mai lent. Și dacă până și o ardeleancă îți spune că aici viața este lentă… 😅

M-am uitat de curiozitate câți km au acumulat sandalele astăzi și pare-se că sunt 12. Îmi amintesc de El Camino și de „plimbările” de 30-60 de km. 🥰 Și nu distanța este cea pe care doresc a o evidenția ci faptul că pe lângă vorba cu mersul pe jos… Mersul pe jos aduce liniște în gânduri și în inimă. ❤️ Așează armonios mintea și inima, curată profund orice stare de „rău” și te umple de poftă de viață! ❤️🥰

Îți las mai jos MAGIA 🪄✨ de astăzi și câteva poze și ne reîntâlnim mâine. Binecuvântări! Și cum poate fi mai bine de atât? ❤️🙏

❤️ Privește ce spune Ziua 3: ❤️

RELAȚIILE MAGICE

Enumeră binecuvântările din viața ta, tehnica magică 1, și motivele pentru care te simti recunoscător. Recitește apoi lista iar după fiecare binecuvântare spune MULȚUMESC, MULȚUMESC, MULȚUMESC.

Tehnica magică pe care o vei aplica astăzi constă în a le fi recunoscător oamenilor din viața ta pentru că sunt exact așa cum sunt! Dacă toți oamenii din viața ta ți-ar spune “Te iubesc exact așa cum ești!”, tu cum te-ai simți? Chiar dacă te bucuri de relații bune cu toți oamenii, acestea vor deveni încă și mai armonioase dacă vei aplica această tehnică. Cu fiecare nou motiv de recunoştinţă faţă de o altă persoană, magia recunoştinţei tale se va amplifica, iar relaţiile tale vor deveni mai strânse şi îţi vor oferi mai multă împlinire și bucurie decât ai fi crezut vreodată.

1. Alege 3 dintre cele mai strânse relații ale tale. Pot fi părinții tăi, fraţii, prieteni buni, unchi, matuși, colegi etc. Fă rost de fotografiile celor 3 persoane (să fie singură sau alături de tine în fotografie)

2. Afișează fotografia persoanei în faţa ta și scrie cinci motive pentru care te simți cel mai recunoscător pentru existența ei în viața ta. Repetă procedura și pentru celelalte două persoane.

3. Începe fiecare frază cu cuvintele magice „îți mulţumesc”, adresează-te persoanei pe numele ei, iar apoi notează motivul pentru care te simți recunoscător. De exemplu: Îți mulţumesc, mama, pentru ca m-ai sprijinit atât de mult în timpul facultății.

4. Ia cu tine fotografiile oriunde ai merge azi. Așează-le de fiecare dată în fața ta și uită-te cât mai des la ele. Fă acest lucru de cel puţin 3 ori de-a lungul zilei și multumeste-le celor 3 persoane folosind cuvântul magic „Îți multumesc”.

Seara, înainte de culcare, ia în mână PIATRA MAGICĂ și rostește cuvântul MULȚUMESC, exprimându-ți astfel recunoștința pentru lucrul cel mai bun care ți s-a întâmplat în ziua respectivă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: