Dor de tine?!

Ție când ți-a fost dor de tine ultima dată? 🥰 Da, așa cum ai auzit: dor de tine, ție. Ei bine, și cum ar fi să petreci atât de mult timp de calitate cu tine, încât dorul de tine să dispară pentru că ești în permanență în conexiune cu TINE? Și cum ar fi să stai de povești cu tine, despre cine ești ACUM, cum ești ACUM, ce ai mai descoperit la tine, ce ai mai vindecat în tine și chiar să te cinstești pentru persoana minunată ce ești ACUM, cu tot ceea ce ești: energie, trup, minte… ❤️

A trecut o perioadă lungă de la ultima discuție cu tine. Mi-am luat timp pentru mine, pentru a mai da jos niște straturi de armură ce se cereau a fi lepădate. 😄

A fost o iarnă intensă, cu activitate multă pe pârtie. Mulți învățăcei dornici să deslușească tainele sporturilor de alunecare pe zăpadă. ❄️ Te-ai putea gândi și la săniuș, însă doar cu schi și snowboard m-am delectat. 😅⛷️🏂 Predau cu bucurie și entuziasm, cu mult drag și pasiune și mereu caut metode noi, unice prin care să îi determin pe elevi să învețe ușor, cu plăcere și să se și distreze totodată. 😁 Cu toate acestea, Universul m-a învățat niște lecții deloc distractive, deloc ușoare și atât de copleșită m-am simțit, încât plăcerea de a-mi învăța lecțiile a lipsit cu desăvârșire. 😂

Lecția 1. Respingerea.

De-a lungul timpului am trecut prin experiențe similare, însă abia acum am învățat lecția. O puternică rană de respingere a ieșit la suprafață într-un moment în care am fost pregătită să o înțeleg, să o accept și să încep să o vindec. Lise Bourbeau îți povestește foarte fain despre cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înșine. Îi găsești cartea în orice librărie și poate că și în format PDF, gratuit. Îți recomand să o citești.

Povestea mea spune că am avut odată o prietenă bună, adevărată, pe care am iubit-o enorm și care, ajunsă într-o anumită etapă a vieții sale, a decis să mă scoată din viața sa. Pur și simplu. Povestea aceasta se repetă identic, de mai multe ori, la diferență de câțiva ani. Obiectiv vorbind, totul este corect și exact așa cum „trebuie” să fie. Poate și tu ai trăit astfel de povești și te regăsești. Îți spun asta pentru a-ți atrage atenția că și tu poți ieși din acest cerc vicios, iar poate tu reușești să faci asta mai ușor și mai repede.

Ei bine, rana de respingere vine ca o lecție neînvățată anterior acestei vieți. Se activează din momentul conceperii, până la vârsta de 1 an. Rana aceasta este în relație cu părintele de același sex cu tine și, de regulă, acel părinte o are și el de vindecat. Mai mult decât atât, de-a lungul timpului, rana aceasta se manifestă cu persoane de același sex cu tine. Ar fi mai multe de povestit aici, însă ne vedem la un ceai, dacă dorești și continuăm subiectul.

Mie mi-au trebuit 31 de ani să realizez acest lucru și să încep să vindec asta. Iar punctul culminant, ultima lecție, mi-a fost dură, dureroasă și, mai mult decât atât, încă mai trăiesc anumite experiențe de negare a situației: „așa ceva e imposibil”, „este ilogic”, „e fără sens”, încă mai sper că situația revine la „normal” și „prietenia” o ia de la capăt.

Lecția 2. Doliul.

Întotdeauna am avut o legătură aparte cu ea, cu buni. Lacrimi uriașe îmi inundă ochii, însă sentimentele puternice și conexiunea pe care încă o avem mă fac puternică. O simt, o aud și mă văd cu ea în astral foarte des. Mai mult decât atât, de când a părăsit lumea fizică, mă întâlnesc în astral foarte des și cu bunicul, care a părăsit și el trupul în urmă cu câțiva ani.

Am învățat totuși să ascult intuiția și să mă conectez la entitățile de lumină, să aud, văd, simt mai clar natura, Universul. Văd, aud, simt mai clar mesajele Divine. Este un mare DAR pe care mi l-a oferit experiența aceasta.

Ei bine, noi suntem mai mult decât un corp fizic. Esența noastră, energia, spiritul, sufletul sau cum vrei să îi zici, este ceva infinit, „îndesat” într-un corp finit. În momentul în care corpul, mașina pe care ai ales să o conduci în această întrupare, dispare, tu te reîntorci la energía universală, din care faci parte, fără limitările dureroase ale fizicului: răni, dureri, etichete medicale (boli), sentimente grele, resentimente, alte suferințe. Cu alte cuvinte, ești din nou liber și, mai mult decât atât, poate ai și niște lecții învățate, iar la următoarea întrupare vii cu un bonus: poate o familie mai bogată, poate un statut mai înalt, poate… poate o pisică în plus. 😂

Lecția 3. Respect pentru energia pe care o ofer.

O perioadă foarte lungă de timp am preluat asupra mea anumite responsabilități care erau, de fapt, ale altora. De ce am făcut asta? Pentru că aveam senzația că doar așa mă pot face auzită, văzută, respectată. 🙂 Aveam senzația că fac o faptă bună, că ajut pe cineva (Atenție! Fără să mi se ceară ajutorul) și asta îmi oferă o bilă albă în Rai (😂🤦‍♀️), când, de fapt, doar hrăneam ego-ul. Hai să îți dau un mic exemplu:

X are o tarabă cu fructe și, pentru că a început să aibă tot mai mulți clienți, decide să colaboreze cu Andra, ca să vândă și ea, la tarabă. 😂 Andra acceptă, pentru că este prietenă cu X și vrea să îl ajute. 🥰 Desigur, Andra primește o sumă de bani pentru munca pe care o depune: vinde fructe. Așezarea fructelor, sortarea lor, atragerea de noi clienți erau responsabilitățile lui X. Ei bine, Andra se desconsideră, se subapreciază și ușor, ușor, ca să își demonstreze că are valoare, începe să preia responsabilitățile lui X, ba mai mult decât atât, chiar se gândește să mai facă și alte activități în plus, pentru a-l ajuta pe prietenul său. X se simte încântat că are pe cine să se bazeze și chiar își permite zile libere. Încetul cu încetul, Andra este copleșită de volumul mare de lucru și chiar și corpul începe să îi dea semnale. X consideră că merită să primească tot ce îi oferă Andra, pe când Andra secătuiește de energie: leafa rămâne constantă și devine chiar prea mică în raport cu timpul pe care îl petrece lucrând pentru X, timpul petrecut cu familia scade, oboseala fizică își spune cuvântul, respectul de sine refuză să crească, sentimentul de a fi valoros, apreciat dispare din start (de fapt, nici nu se instalase), interesul pentru activitate scade. Andra se simte devalorizată, subapreciată, plictisită, folosită, frustrată, dezamăgită…

Este doar o poveste, tu o poți înlocui cu povestea ta, mesajul este același. Am trăit de multe ori acest gen de poveste, în contexte diferite, însă am fost adormită. Mi-a luat mult să învăț că respectul de sine ți-l oferi doar tu, ție și nimeni altcineva. Cei din jurul tău pot doar să confirme respectul pe care îl ai tu față de tine. Cum? Îți oferă mai mulți bani pentru serviciile/produsele pe care le oferi, îți oferă energie (te laudă, te apreciază, te recomandă, vorbesc despre tine ca un reper, ca un model), te caută și când te găsesc fac tot ce le stă în putință pentru a te păstra lângă ei (fizic, cu gândul, prin diferite atenții: un apel telefonic, un mesaj, o scrisoare etc.).

Lecția 4. Flexibilitatea.

De când mă știu în planul acesta fizic, am avut anumite dureri ale piciorului drept. Cu timpul, au fost mai dese sau mai profunde sau mai dese și profunde. 😂 Pur și simplu le-am ignorat. Asta până să rămân înțepenită de spate + picior. 😂 O durere cumplită care pornea de la vertebrele L4-L5 ce apăsau pe nervul sciatic, durere pe care o resimțeam pe piciorul drept până în talpă.

Totul, absolut totul este energie. Toate etichetele medicale (boli) sunt, de fapt, energii blocate într-un anumit punct. Emoții, sentimente, conflicte, de obicei sunt răspunsuri ale ego-ului. Ego = totalitatea convingerilor și credințelor limitative, judecăți, prejudecăți, concluzii, decizii luate de-a lungul vieții. Ego este. Nici bun, nici rău. Doar este. Ești om, e normal să fie și ego.

Important este ce faci cu acest ego. Ideea este că orice acțiune are și o reacțiune. Îi poți zice și Karma, sau după cum proverbul românesc zice: „bine faci, bine găsești”.

Cu cât persiști mai mult într-o anumită convingere nefavorabilă ție, cu atât Universul îți va transmite semnale din ce în ce mai evidente să te oprești și să alegi alt drum. Doar că, vezi tu, uneori parcă e o cortină pe ochii noștri și refuzăm să vedem semnalele pe care le primim. Așa a fost și în cazul meu. Toată această durere a fost, de fapt un mesaj puternic din partea Universului:

* Fii mai flexibil în gândire

* Ascultă și mesajul celorlalți

* Renunță la grijile legate de viitor

* Trăiește în prezent. Fii prezent. Acum. Aici.

* Renunță la barierele pe care ți le pui în calea abundenței

* Permite abundenței să existe în viața ta. Fii abundență

* Fă lucrurile diferit, astfel încât să îți aducă bucurie ceea ce faci.

Și cum ar fi ca toate acestea să se descarce și în numele tău, spre bine tău Suprem, cu ușurință, bucurie și glorie? Desigur, dacă îți dorești asta? Da? Pod&Poc. ❤️🙏

Din fericire, am învățat și lecții faine, prin experiențe fabuloase: participarea la emisiunea Imperiul Leilor, la PRO TV, câteva excursii absolut superbe: Bulgaria la snowboard, primăvară în Italia în compania unor oameni absolut minunați, Paște în Turcia, mai urmează și un pic de Spania și un pic de Egipt și cum poate fi mai bine de atât? Nunțile și evenimentele la care dansez sunt tot mai numeroase, sunt tot mai căutată pentru lecții de dans, am fost la concert la Maluma dar și la Vița de Vie, petrec experiențe fabuloase cu familia mea. Și cum poate fi mai bine de atât? ❤️🙏 Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!

Iar toate aceste experiențe sunt exact ca în Visual Board. Toate. Da, și anul acesta mi-am făcut un superb tablou, cu poze printate color, imagini și texte decupate din reviste. Amplasate pe categorii, în conformitate cu dorințele mele în materie de viață de familie, prieteni, business și carieră, spiritualitate, călătorii, bunuri materiale, fiecare poză, imagine sau text au fost încărcate cu intenții favorabile, la început de an (prin februarie, mai exact). Ei bine, peste 75% s-au împlinit deja și, crede-mă am fost destul de generoasă în dorințe și am mers în destul de multe detalii… 😂 Îți recomand și ție să îți faci propriul Visual Board, indiferent momentul din an în care începi. Chiar funcționează. Dă-mi de veste de vrei mai multe detalii și dorești lămuriri. 🥰

Ți-am povestit toate acestea spre a trezi ceva bun în tine, știi deja asta. Și intenția este de a te inspira, de a te trezi și a conștientiza cine ești și ce faci cu viața ta, cu experiențele pe care le trăiești. Totul are un scop, un sens și întotdeauna este spre binele suprem al fiecăruia dintre noi. 🥰

Mă bucur să fi fost contribuție pentru tine. Poți fi și tu contribuție pentru mine împărtășind acest articol cu cât mai multă lume, sau poate ai și alte idei. 🥰 Îți mulțumesc!

Iubire și lumină. ❤️🙏

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: