Călătorie în pandemie

A apărut minunata carte „Călătorie în pandemie”! 🤩🥳🥳🤩

Se împlinesc imediat două luni de la lansarea cărții „Călătorie în pandemie”, lucrare pe care am scris-o ca urmare a pelerinajului El Camino de Santiago de Compostela. Acest pelerinaj este un drum inițiatic către tine însuți, care te face cu adevărat să simți că trăiești, scoțându-te din zona de confort. Da, este o provocare atât fizică, cât și emoțională, intelectuală și psihică, însă experiența te marchează pozitiv întreaga viață.

Am parcurs pe jos, cu rucsacul în spate, aproape 1000 de km în mai puțin de o lună de zile. Am plecat singură într-o țară complet străină, cu o limbă despre care doar auzisem pe la televizor și prin melodii; chiar dacă pentru tine, poate că spaniola este ceva banal și poate că ai vizitat Spania de multe ori, pentru mine a fost totul nou. Și am plecat singură în necunoscut, într-o perioadă, i-aș zice dubioasă, din multe puncte de vedere. Pandemia aceasta a schimbat lumea și clar vezi și tu asta și, mai mult decât atât, simți aceste schimbări…

Dacă mi-a fost greu? Da și nu. Nu și da. Am luat totul fix așa cum a venit. Am îmbrățișat pur și simplu fiecare experiență și m-am bucurat din plin de tot. M-am bucurat pur și simplu. Dureri fizice?! Da, au fost, iar bătăturile au durat încă 3 luni după încheierea călătoriei, însă efectiv le-am lăsat să fie: le-am observat, le-am acceptat și le-am eliberat. Fără rezistență. Am întâlnit mulți oameni noi, cu o parte dintre ei am călătorit ceva mai mult, am povestit mult și am învățat mult. Mi-am depășit barierele lingvistice și chiar am învățat câteva cuvinte și expresii în spaniolă, ba mai mult decât atât, ajunsesem să port scurte conversații în magazin. Am învățat să mă bucur de ceea ce am, atât cât am, să fiu recunoscătoare pentru fiecare obiect, ființă și experiență care îmi fac viața mai frumoasă, ușoară și bogată. Mirosul, textura și senzația pe corp a hainelor spălate perfect la mașina de spălat au fost un lux care a venit ca un cadou când nici nu mă așteptam. De fapt, o mulțime de astfel de cadouri mi-a adus călătoria aceasta! Tot ceea ce am avut în minte s-a împlinit spre bine meu suprem. TOT. În orice am pus intenție și energie, Universul a răspuns. Și a răspuns rapid. Însă da, am fost atentă la răspunsurile Universului și le-am acceptat exact așa cum au venit.

Toate poveștile din călătorie le găsești în carte. Mai mult decât atât, vei simți și tu că ești acolo, în acel pelerinaj și îți zic asta pentru că acesta este feedback-ul a peste o sută de cititori care s-au bucurat deja de carte. În plus, fiecare pagină îți aduce inspirație, îți vor apărea conștientizări și te va cuprinde o poftă de viață, de aventură, de călătorii, de călătorie către tine însuți, iar asta ți-o spun tot fiindcă cei care au citit-o deja au simțit toate acestea. Și știi ce?! Mă bucur enorm! Este exact ceea ce mi-am dorit și îmi doresc! Să fiu inspirație pentru cât mai multă lume! Și cum poate fi mai bine de atât? Să trezesc ceva pozitiv, să plantez semințe în pământ fertil, din care să crească arbori falnici și prosperi. Absolut minunat! Și cum poate fi mai bine de atât? Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!

Îți trimit cartea cu drag și bucurie, cu tot cu autograf personalizat. Da, toate cărțile care au plecat din mâinile mele, au plecat cu inspirație și energie pentru acea persoană în mâinile căreia a ajuns. Pentru că este nevoie de energie pură, curată și de iubire în lumea aceasta și pentru că simt că pot oferi asta și prin acest mod. Poate ne și vedem, dacă vrei și îți înmânez personal cartea. Sau, o poți comanda și online, de pe site-ul libris.ro, însă va ajunge la tine fără dedicație.

Lansarea de carte a fost un eveniment absolut magic. Plin de emoție și de bucurie, cu oameni absolut minunați, magici! Oameni pe care i-am cunoscut pe diferite poteci ale vieții mele și care aparent nu au nicio legătură unii cu ceilalți. Toți au fost acolo. Foarte multă lume și multe persoane noi, pe care abia atunci le-am cunoscut. Sunt profund recunoscătoare pentru tot. Mulțumesc ție, dacă tu ești unul dintre cei care ai fost acolo, fizic sau doar cu energia ta, îți mulțumesc ție, celui care mă citești acum, îți mulțumesc ție, celui care comanzi această carte minunată, recunoștință pentru fetele minunate (Gabi și Iuli, Ceainăria Zuze – Brașov) care și-au oferit superba locație pentru eveniment, recunoștință celui care ne-a cântat și încântat cu muzica lui magică (Alex Bota), mulțumesc celui care m-a încurajat să dau naștere acestui copil – cartea (prof. Tiberiu Foris), recunoștință pentru tot ce a făcut posibil ca acest eveniment să aibă loc și să fie atât de magic! Și cum poate fi mai bine de atât?

Îți las o galerie impresionantă de fotografii, poate te regăsești și tu printre ele, sau poate prietenii tăi sunt acolo sau doar te bucuri de oameni frumoși. Îți voi povesti curând despre cum reușesc să-mi împlinesc visele, despre legea atracției și cum funcționează pentru mine și cum ar putea funcționa și pentru tine. Îți voi povesti și despre alte lucruri absolut minunate pe care le trăiesc și care să facă un declick și pentru tine, pentru că abundența este pentru toți și toți suntem la fel deși diferiți. Toți suntem picături de apă din același ocean.

Îți mulțumesc că mă citești și împărtășești asta și cu prietenii tăi. Și cum poate fi mai bine de atât?

P.S.: scrie-mi și îți trimit cartea. 🤩

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: