Ziua 14

Astăzi te las să te delectezi cu ceva ce mie mi-a plăcut foarte mult. 🥰🙏 Te las să simți postarea exact așa cum este mai bine pentru tine, îți doresc să ai parte de inspirație, să se aprindă un beculet 💡, să se producă acel „Ahaaa!” Și să îți fie cu folos. 🥰

Îți mulțumesc că faci parte din viața mea, că mă citești și împărtășeați asta și cu prietenii tăi! 🥰🙏 Și cum poate fi mai bine de atât? 🥰

„Partenerul de viaţă este acel suflet care a colaborat cu tine încă dinainte să vii pe Pământ, în vederea întâlnirii voastre în această existenţă. Aţi fost de comun acord să vă întâlniţi atunci când toate lucrurile sunt potrivite. Acest cuvânt „potrivit” poate că îţi zgâlţâie urechile și posibil să nu-l înţelegi.

Te poţi întreba: oare când e potrivit? Cum ştiu eu acest lucru? Aş vrea să înţelegi ceva foarte simplu. Toţi oamenii care apar în calea ta o fac cu un motiv. Absolut toţi! Nu există să apară cineva și să fie vreo coincidenţă. Nici chiar cei care sunt din perspectiva ta răi sau îţi vor răul. Un suflet nu poate să dorească rău cuiva.

De aceea, înainte să te precipiţi și să judeci pe cineva care ţi-a vorbit urât sau care a făcut vreun gest pe care îl califici drept „urât” sau „rău” te rog să iei seama că niciun suflet nu poate să-ţi dorească răul! În lumea spirituală, nu există bine sau rău. Lumea spirituală doar există și atât. Clasificările de genul acesta sunt doar pe bază de raţiune, pe bază mentală sau emoţională. Nimeni nu-ţi poate dori răul sau să-ţi facă rău, nici pe Pământ, nici în lumea spirituală. Faptul că tu vezi aşa este datorat percepţiei tale.

Acum, după ce ai aflat că niciun suflet nu e rău și nimeni nu te cunoaşte fără vreun motiv, află că există și acea persoană care e zugrăvită în toate filmele și cărţile siropoase și care tu îl denumeşti instinctiv „suflet pereche”. Atâta doar că nu e „pereche”. Există suflete care vin în calea ta pentru ca tu să înveţi ceva de la viaţă. Există suflete care vin pentru a construi ceva cu tine, a lăsa ceva în urma voastră și care va sta un anumit timp alături de tine. Aici putem să enumerăm oamenii de afaceri, poate chiar și persoana iubită, chiar și părinţii, colegii de muncă etc.

Acel „suflet pereche” pe care îl aştepţi cu atât de multă dorinţă, nu este altceva decât un suflet care s-a angajat să stea cu tine o anumită perioadă de timp și de la care ai de învăţat foarte multe. Alături de el înveţi, construieşti ceva, realizezi proiecte, posibil să îţi faci și familie (dacă asta alegeţi) etc. Dar, acel suflet este precum un prieten sau, cel puţin, aşa ar fi ideal să fie.

Nu poţi să-ţi aştepţi iubirea vieţii și să îl consideri doar un iubit și atât. Deja acolo vorbim despre o iluzie sexuală. Există și acest tip de suflet cu care ai împărţit altădată o iubire imensă și în momentul în care l-ai revăzut în această viaţă, dorinţa sexuală ţi s-a aprins și consideri că eşti îndrăgostit/ă, că este iubirea vieţii tale etc.”

Textul este preluat de pe grupul de Facebook: Învățături Atlantida.

Iubire și lumină. 🙏🥰

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: